• Emisiuni
  • Vocea României
  • Îi recunoști? Antrenorii de la Vocea României s-au „teleportat” în epoca victoriană, iar toamna asta dăm muzica mai tare! Noul sezon are premiera în curând la PRO TV și VOYO

Îi recunoști? Antrenorii de la Vocea României s-au „teleportat” în epoca victoriană, iar toamna asta dăm muzica mai tare! Noul sezon are premiera în curând la PRO TV și VOYO

Îi recunoști? Antrenorii de la Vocea României s-au „teleportat” în epoca victoriană, iar toamna asta dăm muzica mai tare! Noul sezon are premiera în curând la PRO TV și VOYO

Toamna asta dăm muzica mai tare! Un nou sezon Vocea României va avea premiera în curând pe VOYO și la PRO TV. Până atunci vă arătam cum s-au distrat cei cinci antrenori la filmările promo-ului pentru sezonul 12.

Gallery

Costumați asemenea actorilor din Bridgerton, antrenorii de la Vocea României apar într-un cadru de epocă, specific serialului care a cucerit milioane de fani.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus cum arată Lady Irina Rimes sau Lady Theo Rose

„Conceptul de anul acesta este legat de ”Dă muzica mai tare”, sub conceptul general ”Doar muzica contează”. Ne-am gândit cum să dramatizăm ideea de ”dă muzică mai tare” și faptul că muzica schimbă lumea, schimbă cu totul personajele și modul în care suntem în acel moment. Și atunci am făcut legătura aceasta între trecut și prezent. Și trecutul l-am dus într-un foarte trecut. Undeva, printr-un secol 18, sfârșit de perioada victoriană. Am luat ca referință serialul Bridgerton... Astfel, în momentul în care dai muzica mai tare și oamenii se distrează și încep să simtă muzica, lucrurile se schimbă cu totul. Și am făcut această trecere de la trecut la prezent pe scena Vocea României. De fapt, este o dramatizare a puterii de schimbare a muzicii”, ne-a declarat Vasile Alboiu, Creative Director.

​Irina Rimes, Smiley, Tudor Chirilă și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale. Se vor duela în vorbe pentru fiecare concurent talentat, care are șanse să ridice deasupra capului trofeul Vocea României.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii – acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vedem în sezonul 12 în care, cu toții, vom da muzica mai tare.

Vocea României – dă muzica mai tare!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni