Visuri la cheie, 25 octombrie 2023|Echipa PRO TV se alătură arhitecților pe șantier

Surpriză de proporții în ediția din această seară a emisiunii Visuri la cheie, echipa PRO TV se alătură arhitecților pe șantier, într-un moment de criză.

Gallery

Arhitecții sunt în impas și caută soluții de ultim moment. Dragoș Bucur îi avertizează că proiectul nu va fi finalizat la timp, așadar, au nevoie de idei pentru a ieși cu proiectul la liman.

Echipa Visuri la cheie se află într-un moment de criză, calendarul a fost dat peste cap, proiectul fiind întârziat cu 10 zile.

„Stai puțin că am făcut o greșeală. Băi, e mare trustul ăsta. Adică PRO-ul e...stați că am o idee...vin imediat”, a spus Dragoș Bucur.

„Dacă reușesc să aduc 20 de oameni din cei care lucrează în birourile PRO TV-ului, aici pe șantierul Visuri la cheie, sunt convins că cel puțin o zi o câștig la loc”, a mai spus Dragoș Bucur.

Angajații PRO TV s-au alăturat echipei Visuri la cheie, pe șantier, și au muncit cot la cot pentru a duce proiectul la bun sfârșit.

„V-am adus tot ce vreți, în autocarul acesta aveți contabili, oameni de PR, operatori, cameramani, de la finanțe...”, a mai precizat Dragoș Bucur. Am fost voluntari la Visuri la cheie și ne-a plăcut mult.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni