• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 4 octombrie 2023 | Traumele ascunse între zidurile unui apartament de 35 mp

Visuri la cheie, 4 octombrie 2023 | Traumele ascunse între zidurile unui apartament de 35 mp

Darius Godeanu trăiește într-un apartament de 35 mp, situat la parterul unui bloc din Pitești. Această casă minusculă ascunde traume care greu de lăsat în urmă.

Fiecare colțișor din apartamentul minuscul în care locuiește Darius îi amintește acestuia de lupta pentru supraviețuire pe care a dus-o cu boala sa. Deși au încercat să-i amenajeze un spațiu care să-l vindece și pe interior, părinții adolescentului au adăugat, fără să vrea, poveri și mai mari.

Spațiul de locuit este întunecos, cu umezeală ridicată, total nepotrivit pentru nevoile sale arzătoare. Arhitecții de la Visuri la cheie au înțeles și care este cauza pentru care apartamentul pare că se năruie pe ocupanții lui.

Sentimenul de aglomerat este dat și de finisaje. În încercarea lor de a crea un spațiu vesel, ei au greșit, fără să realizeze. Au încărcat foarte mult. Au vrut să pună steluțe, să facă așa ceva cald pentru Darius, par punând atâtea modele, și cărămidă, și steluțe... aveai sentimentul că te strâng pereții”, a spus Cristina Joia.

Arhitecții nu știu ce vor face, dar sunt de părere că trebuie să amenajeze casa în conformitate cu visul lui Darius. Iar el vrea un dormitor cu tematică SF.

Știm că trebuie să scoatem bezna din casă și să aducem lumina, și la propriu, și la figurat”, concluzionează Alex Gavrilescu.

 Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni