• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Am fost voluntari la Visuri la cheie și am muncit la renovarea casei unei familii din sezonul 10. Iată ce am învățat!

Am fost voluntari la Visuri la cheie și am muncit la renovarea casei unei familii din sezonul 10. Iată ce am învățat!

Am fost voluntari la Visuri la cheie și am muncit la renovarea casei unei familii din sezonul 10. Iată ce am învățat!

Până acum am privit doar la televizor efortul echipei „Visuri la cheie” de a schimba viețile unor oameni greu încercați de soartă. Am decis să ne suflecăm mânecile și să dăm o mână de ajutor. 

Nu există sentiment mai înălțător decât să ajuți pe cineva care nu se descurcă singur. Am simțit pe pielea noastră, ca angajați PRO TV, ce înseamnă să te pui pe tine pe locul 2, să-ți amâni propriile planuri, pentru a fi la dispoziția cuiva aflat în mare necaz.

Câțiva angajați PRO TV, de la mai multe departamente, au lăsat tastatura și munca de birou pentru a se alătura echipei Visuri la cheie, pe un șantier al faptelor bune din județul Călărași. Aici am aflat povestea cutremurătoare a unor copii rămași fără dragostea părintească, nevoiți să se descurce singuri în această lume haotică. Ne bucurăm că am făcut parte din poveste și, cu umilul nostru ajutor, am contribuit la construirea unui nou început.

Citește și: Când începe sezonul 10 Visuri la cheie la PRO TV și VOYO. Data a fost anunțată

Cum a fost pe șantierul Visuri la cheie

Mica noastră echipă de voluntari Visuri la cheie a pornit cu entuziasm din București. La bordul autocarului emisiunii se făceau planuri încă de la plecare. Nu știam la ce munci ne vor pune Dragoș Bucur și arhitecții, dar eram gata pentru orice. Băieții se pregăteau mental pentru săpat șanțuri, spart bolovani și cărat roabe cu moloz. Fetele erau gata să-și pună în valoare talentul artistic și atenția la detalii, caracteristice lor.

Ajunși la destinație, am realizat că planul nostru n-a fost chiar greșit: intuiserăm bine care sunt nevoile echipei. Pe șantier se lucra de zor la construirea unei case. Muncile de „finețe” au fost lăsate în seama specialiștilor, noi am pus mâinile pe lopeți și roabe. 



Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Am săpat și cărat pământ cu o voioșie ieșită din comun. Veniserăm pregătiți să facem bine și nu conta ce urma să executăm. Orice pentru o nouă viață!

Citește și: Cristina Joia de la Visuri la cheie, mesaj de ultim moment pentru fanii emisiunii: „Noi n-am fi aici...”

Fetele au excelat la vopsit lambriuri și la gletuit pereții și parcă n-ar mai fi plecat de acolo.


 

Florin Brînzan ne-a instruit pentru executarea unor activități la interior: căptușirea pereților cu vată minerală. Un lucru important pe care l-am aflat pregătind pentru iarnă casa familiei a fost acela că nu poți lăsa spații între calupurile de vată minerală. Pereții ar pierde căldura pe care tu te străduiești din greu să o ții înăuntru, crescându-ți factura la încălzire.

Inginerul constructor a zis că ne-am descurcat bine. Dacă vreți să ne vedeți în acțiune, fiți cu ochii pe noi într-o seară de miercuri (nu vă spunem care), începând cu ora 21:30, la PRO TV și VOYO!

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Urmărește prima ediție Visuri la cheie sezonul 10 simultan pe PRO TV și VOYO! Ulterior, emisiunea va fi dispobinilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni