• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Ai grijă de întreaga familiei și optează pentru Asigurarea de sănătate: Spitalizare și Chirurgie de la Groupama

Ai grijă de întreaga familiei și optează pentru Asigurarea de sănătate: Spitalizare și Chirurgie de la Groupama

Cu toții ne dorim o sănătate de fier pentru noi și pentru cei dragi. Sunt însă si cazuri in care ne confruntăm cu situații medicale ce implica cheltuieli neprevazute si substantiale. O poliță de asigurare privată îți poate oferi avantaje pe care nici nu le-ai bănuit.

Asigurarea de sănătate: Spitalizare și Chirurgie de la Groupama este aliatul tău de nădejde ce îți ofera acces în clinici și spitale pentru consultații, analize de laborator și investigații.

Acest tip de asigurare te ajută să acoperi cheltuielile medicale ce pot apărea ca urmare a unui accident sau a unei îmbolnaviri și chiar a eventualelor complicatii sau recidive ale primului eveniment, în limita a 20.000 €/an, indiferent dacă alegi servicii medicale într-un spital de stat sau privat sau un furnizor anume, așa cum este partenerul Regina Maria.

De ce să alegi Asigurarea de sănătate – Spitalizare si chirurgie de la Groupama?

1.Ai libertatea să alegi unde te tratezi: oriunde, în spital de stat sau privat, în ţară sau în străinătate sau exclusiv în spitalele private din Rețeaua Regina Maria;

  1. Beneficiezi de decontarea directă a 100% din valoarea facturii ca urmare a spitalizării și/ sau intervenţiei chirurgicale în spitalele private Regina Maria, în limita sumei asigurate pentru fiecare eveniment și acordarea de indemnizații pentru evenimente în spitale publice;
  2. APoți aduce în asigurare întreaga familie. Mai mult, beneficiati, astfel, de o reducere de 15% pentru fiecare persoană parte din contractul de familie;
  3. Pentru a beneficia de cea mai bună asigurare de sănătate construită pentru nevoile tale și ale familiei, precum și adaptabilă bugetului, indiferent de acoperirea aleasă, se pot adăuga asigurări suplimentare, precum: chat-ul medical IntreabaMedic, stomatologie, convalescent, fracture, arsuri etc.

Care este diferența dintre un abonament medical și o asigurare de sănătate?

Gabriela Dima (Miss Wellington), câștigătoarea MasterChef 2022 a vorbit cu specialiștii Groupama și a aflat toate detaliile legate de ambele tipuri de produse. Pe scurt, acestea îți oferă grade diferite de acoperire, după cum urmează:

Abonament medical privat

În principal, acesta este un instrument preventiv, ce îți oferă acces în clinici pentru consultații, analize de laborator și investigații, dar și reduceri pentru serviciile medicale mai complexe. De asemenea, abonamentul poate fi folosit pentru diagnosticarea și tratarea unor afecțiuni minore.

Asigurarea de sănătate

Este un produs modular și flexibil, ce vine în completarea abonamentului medical și este ideal pentru situațiile medicale care necesită spitalizare sau chirurgie. În lipsa ei, dacă tu sau cei dragi ați avea nevoie de o intervenție chirurgicală, costurile acesteia vor trebui suportate de către tine și familia ta.   

 

Groupama vine în ajutorul tău atunci când în viața ta sau a familiei tale a apărut o problemă de ordin medical. Compania, lider al pieței de asigurări din România, este partener de nădejde și pentru protagoniștii emisiunii „Visuri la cheie”.

Foto: Shutterstock

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni