• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 23 octombrie 2024. Deși are 11 ani, Georgică nu știe să citească. Moartea mamei i-a răpit copilăria și dreptul la educație: „Mai vorbesc cu tata și cu mama. Plâng după ei”

Visuri la cheie, 23 octombrie 2024. Deși are 11 ani, Georgică nu știe să citească. Moartea mamei i-a răpit copilăria și dreptul la educație: „Mai vorbesc cu tata și cu mama. Plâng după ei”

Georgică simte foarte mult lipsa părinților și, tocmai din acest motiv, merge foarte des la cimitir, unde vorbește cu aceștia. Moartea mamei și-a pus amprenta asupra lui, Georgică întâmpinând probleme și în ceea ce privește școala. 

Gallery

Georgică: „La școală, îmi place religia. Îl iubesc pe Dumnezeu! Cred că Dumnezeu l-a luat pe tată, ca mama să aibă grijă de el. Mai vorbesc cu tata și cu mama. Le zic că îi iubesc, că mi-e dor de ei, că vreau să vină la mine înapoi, că plâng după ei. Îmi spun că și ei vor”.

Mama fraților Dragomir a murit când Georgică avea șapte ani, iar Valentin și-a lăsat fratele mai mic să se joace cu copiii, motiv pentru care, încă nu a învățat să citească. Cu toate acestea, prin intermediul unui joc, Dragoș recunoaște potențialul micuțului.

Coman: „Îl trimiteam la copii, îl lăsam să facă ce vrea el, să se joace, nu îi mai spuneam absolut nimic”.

Dragoș: „Am început un joc cu el și mi-am dat seama că e un băiat deștept, un băiat care prinde, care înțelege”. 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni