• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 23 octombrie 2024. Reacția familiei Dragomir când arhitecții ajung în fața casei. Dragoș sesizează un nou pericol de incendiu și decide să o demoleze. Cum arată locuința: „Este un adăpost periculos pentru viața lor”

Visuri la cheie, 23 octombrie 2024. Reacția familiei Dragomir când arhitecții ajung în fața casei. Dragoș sesizează un nou pericol de incendiu și decide să o demoleze. Cum arată locuința: „Este un adăpost periculos pentru viața lor”

Locuința în care Coman și familia sa locuiesc este un real pericol. Ridicată după fiecare incendiu pe același schelet și construită inclusiv cu materiale atinse de flăcări, casa nu prezenta siguranță, pentru a fi doar renovată.

Gallery

Ana Dragomir: „Ajutorul ăsta, pentru noi, este binecuvântare. Începem să fim în rând cu oamenii”.

Valentin Dragomir: Primul meu gând a fost că am ieșit învingător din toată situația în care am fost. Am fost foarte fericit”.

Copleșită de emoții, Ana cere doar o mașină de spălat și punerea la punct a băii și a bucătăriei. Valentin discută cu Dragoș și recunoaște că nu a reușit să strângă bani pentru a cumpăra o sobă, casa neavând cele necesare pentru anotimpul rece.

Cristina: „Nu scară interioară, nu nu știu ce perete vitrat, nu dressing-uri...

Moment2_familia_dragomir_VLC_23 octombrie

o mașină de spălat. Asta e tot ce își dorește”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni