• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 23 octombrie 2024. Povestea familiei Dragomir. Coman și Georgică au rămas orfani, după ce mama a murit de cancer, iar tatăl și-a pierdut viața în incendiul care le-a mistuit casa a doua oară: „Tatăl meu era în pragul ușii, cu o folie de culoare galbenă pusă pe el”

Visuri la cheie, 23 octombrie 2024. Povestea familiei Dragomir. Coman și Georgică au rămas orfani, după ce mama a murit de cancer, iar tatăl și-a pierdut viața în incendiul care le-a mistuit casa a doua oară: „Tatăl meu era în pragul ușii, cu o folie de culoare galbenă pusă pe el”

Coman și Georgică sunt doi frați greu încercați de soartă. În urmă cu patru ani, când Coman avea 22 de ani, iar Georgică doar șapte ani, și-au pierdut ambii părinți, iar casa le-a luat foc de două ori. Din cauza situației tragice, Coman și-a adoptat fratele, pentru a nu ajunge în plasament.

Gallery

​Mama acestora s-a stins din viață, în urma cancerului. Coman a găsit-o fără viață, în camera sa, într-o dimineață, în timp ce se pregătea să plece la mună. Nimeni nu a știut că se luptă cu o boală crâncenă, deoarece nu a mers la niciun control medical.

„A avut cancer. N-a fost la niciun control și, într-o dimineață, când să plec la muncă, mă duc la ea în cameră, am strigat-o, niciun răspuns. Când m-am dus lângă ea, decedase”.

La scurt timp după aceea, un incendiu puternic le-a cuprins casa, lăsând în picioare doar doi pereți. Pentru a construi o nouă locuință, Coman a plecat în Germania, iar tatăl său muncea cu ziua. În acest fel, au reușit să strângă bani, pentru a ridica locuința. Nu a durat mult și o nouă tragedie s-a abătut asupra lor.

„Ridicasem doar două camere și, într-o dimineață, eu eram la muncă, fratele meu era la școală și mă sună o vecină, că a luat casa foc. Tatăl meu era în pragul ușii, cu o folie de culoare galbenă pusă pe el, decedat”.

Momentul a fost unul cu atât mai dificil, cu cât Valentin devenise tată de doar două luni, dar a decis să își adopte propriul frate, pentru a nu ajunge în plasament: „Aproape toată lumea îmi spunea să îl las, să îl ia protecția copilului. Le-am dat răspunsul că nu o să se întâmple asta niciodată. Sunt ca un tată pentru el în momentul de față”.  

Cu ajutorul unei fundații, Valentin a reușit să ridice o casă cu trei camere, care, însă, are multe lipsuri.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni