• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Drama unei familii care trăiește de trei ani într-un șantier, în această seară, la „Visuri la cheie”: „Nu aveam nicio speranță. Mă gândeam că acest calvar va dura foarte mult”

Drama unei familii care trăiește de trei ani într-un șantier, în această seară, la „Visuri la cheie”: „Nu aveam nicio speranță. Mă gândeam că acest calvar va dura foarte mult”

Drama unei familii care trăiește de trei ani într-un șantier, în această seară, la „Visuri la cheie”: „Nu aveam nicio speranță. Mă gândeam că acest calvar va dura foarte mult”

În această seară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Alex Gavrilescu vor aduce speranță într-o familie greu încercată, renovând locuința acestora, pe care o vor transforma în… acasă. De la ora 21:30, românii vor descoperi o poveste emoționantă de viață și o adevărată lecție a solidarității.

Cezarina Ionică s-a căsătorit de tânără. A fost abuzată de primul soț, iar după nașterea copilului lor, Geani, situația s-a înrăutățit. A rezistat până când copilul a împlinit 5 ani, moment în care a decis să fugă de acasă. „Geani a fost salvarea mea din primul minut. Dacă nu-l aveam, nu știu ce aș fi făcut”, a mărturisit Cezarina.

În centrul în care s-a refugiat, l-a întâlnit pe Florin Ionică. A fost dragoste la prima vedere. Astăzi sunt căsătoriți, au trei copii, iar Florin l-a acceptat imediat pe Geani, fiul Cezarinei. „Îl înțeleg pentru că a avut o viață tumultuoasă și, probabil, alături de mine și-a găsit liniștea”, a spus Florin.

Au trecut prin multe greutăți, dar, cu ajutorul familiei și al comunității în care locuiesc, au reușit să construiască o casă. Din păcate, nu au reușit să o finalizeze de aproape trei ani. Au fost nevoiți să se mute și să trăiască practic într-un șantier, iar Florin încearcă zilnic să mai lucreze la casă. „Să fiu sincer, nu aveam nicio speranță. Mă gândeam că acest calvar va dura foarte mult, pentru că din bugetul meu îmi rămâneau puțini bani pentru investiții”, a mărturisit el.

Întreaga poveste a familiei și transformarea realizată de echipa „Visuri la cheie” o aflăm de la 21:30. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni