• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Telespectatorii au urmărit cu emoție, aseară, cum echipa Visuri la cheie a schimbat viața familiei Covaci: eu nu mi-aș fi putut dori mai mult! Ediția a fost lider de audiență!

Telespectatorii au urmărit cu emoție, aseară, cum echipa Visuri la cheie a schimbat viața familiei Covaci: eu nu mi-aș fi putut dori mai mult! Ediția a fost lider de audiență!

Telespectatorii au urmărit cu emoție, aseară, cum echipa Visuri la cheie a schimbat viața familiei Covaci: eu nu mi-aș fi putut dori mai mult! Ediția a fost lider de audiență!

O lecție de viață a fost oferită aseară celor de acasă când Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Omid Ghannadi au ajuns la familia Covaci.

Gallery

De-a lungul timpului, oamenii au fost încercați de multe greutăți, dar nu și-au pierdut speranța, iar iubirea i-a ținut uniți. „Eu nu mi-aș fi putut dori mai mult... nimic!”, a fost reacția lui Mihnea, fiul Lorenei și al lui Claudiu, când și-a văzut camera. „Parcă suntem în alta casă!”, a completat Lorena.

Arhitecții au avut o provocare serioasă în renovarea locuinței, întrucât au fost nevoiți să găsească soluții creative astfel încât Claudiu, care este grav bolnav, să poată duce o viață cât mai ușoară.

Emisiunea a fost lider de audiență, în intervalul orar 21:30 – 23:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.3 puncte de rating și 23.5% cotă de piață, față de locul 2 care înregistra 5.0 puncte de rating și 18.7% cotă de piață. Această ediție a înregistrat cea mai mare cotă de piață de la lansarea sezonului.

„O să fim mai mult decât fericiți, o să fim și mai uniți. Am avut acestă șansă să vină echipa Visuri la cheie la noi, pentru că Dumnezeu ne ajută pe toți atunci când trebuie,” a spus, cu lacrimi în ochi, Claudiu Covaci.

După o renovare de neuitat, echipa este pregătită să pornească iar la drum spre o nouă familie. Visuri la cheie revine săptămâna viitoare, miercuri, de la 21:30. Emisiunea poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni