• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 9 octombrie 2024. Cristina Joia vrea să respecte dorința familiei Covaci și decide să păstreze găurile făcute în perete de câine. Proiectul special al lui Omid se lasă cu repercursiuni: „Mă dor ochii”

Visuri la cheie, 9 octombrie 2024. Cristina Joia vrea să respecte dorința familiei Covaci și decide să păstreze găurile făcute în perete de câine. Proiectul special al lui Omid se lasă cu repercursiuni: „Mă dor ochii”

Cristina Joia are și ea proiectul său special, fiind vorba de găurile pe care Tara le-a săpat în perete. Lorena și Claudiu i-au rugat pe arhitecți să le păstreze, iar Cristina, care se ocupă și de hol, a decis să le respecte dorința, însă a adăugat și ceva cu totul special.

Gallery

Cristina Joia: „Peretele pe care au trebuie să fac ceva extraordinar pentru Tara are 50 de cm, este o gâgâlice de perete. Am păstrat găurile, oamenii m-au rugat”.

În tot acest timp, Omid înaintează cu proiectul special, însă, chiar și cu ajutor, recunoaște că este greu de finalizat.

Omid: „Este un proiect care pare simplu, dar este greu. Este cel mai greu lucru pe care l-am făcut. Am febră musculară, mă dor mâinile, mă dor ochii, mă dor picioarele”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni