• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 9 octombrie 2024. Omid cere ajutor pentru proiectul special. Camera de gaming a lui Mihnea reprezintă o adevărată provocare: „Toată atmosfera o să fie întunecată”

Visuri la cheie, 9 octombrie 2024. Omid cere ajutor pentru proiectul special. Camera de gaming a lui Mihnea reprezintă o adevărată provocare: „Toată atmosfera o să fie întunecată”

Omid este determinat ca proiectul său special să îi întreacă așteptările lui Mihnea. Arhitecții au împărțit una dintre cele două camere ale apartamentului în camera de gaming și camera de zi, care va fi și dormitorul adolescentului.

Gallery

​Cu toate că proiectul special începe să prindă contur, renovarea întregii locuințe este solicitantă, deoarece totul a fost desfăcut până la tencuială.

Florin Brînzan: „Desfacem până la tencuială tot apartamentul. Mai greu este în baie, în bucătărie. Trebuie îndepărtată gresia, trebuie îndepărtată faianța, absolut totul. Asta e prima etapă de care bine că am trecut. Am înlăturat tâmplăria existentă și am înlocuit-o cu o tâmplărie de foarte bună calitate”

După ce partea cea mai dificlă a trecut, a venit rândul proiectului special. Omid a găsit cea mai bună variantă prin care Mihnea să aibă propriul spațiu, și anume, o cameră de gaming.

Omid: „Vreau să fac o zonă foarte întunecată. Mă gândeam să facem un perete reliefat, din stâncă, vopsit în negru. Toată atmosfera o să fie întunecată”.

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni