• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 9 octombrie 2024. Suprafața mică a apartamentului, cea mai mare problemă a proiectului. Arhitecții sunt nevoiți să găsească cea mai bună soluție pentru delimitarea camerelor: „Lui Mihnea nu îi face bine să treacă pe lângă patul tatălui”

Visuri la cheie, 9 octombrie 2024. Suprafața mică a apartamentului, cea mai mare problemă a proiectului. Arhitecții sunt nevoiți să găsească cea mai bună soluție pentru delimitarea camerelor: „Lui Mihnea nu îi face bine să treacă pe lângă patul tatălui”

Deși arhitecții sunt încântați de proiectul acestei ediții, deoarece își doresc să îi ușureze viața lui Claudiu, suprafața mică a apartamentului devine o reală problemă. Aceștia decid să inverseze camerele, pentru ca patul de spital să nu mai fie primul lucru pe care Mihnea îl vede când ajunge acasă.

Gallery

​Mai mult decât atât, unul dintre proiectele speciale ale acestei ediții este reprezentat de camera lui Mihnea, care își dorește să fie una de gaming.

Cristina Joia: „Intrai în casă și primul lucru pe care îl zăreai era un pat de spital. Nici lui Mihnea nu cred că îi făcea bine ca, de câte ori ajungea acasă de la școală, să treacă pe lângă patul tatălui, să se ducă în camera lui”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni