• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 9 octombrie 2024. Arhitecții fac cunoștință cu familia Covaci. Cum arată apartamentul în care locuiesc cei trei: „De câte ori m-am uitat la Claudiu, am avut senzația că mă strânge pielea”

Visuri la cheie, 9 octombrie 2024. Arhitecții fac cunoștință cu familia Covaci. Cum arată apartamentul în care locuiesc cei trei: „De câte ori m-am uitat la Claudiu, am avut senzația că mă strânge pielea”

Arhitecții ajung în apartamentul în care locuiește familia Covaci, iar ceea ce le atrage atenția prima oară este patul de spital în care Claudiu doarme. Din cauza faptului că apartamentul are două camere, sufrageria în care se află în patul de spital este și camera în care Lorena și soțul ei dorm.

Gallery

Cristina Joia: „Când am intrat în apartament, nu am văzut că nu are mobilă modernă sau că e vechi și nerenovat. Ce m-a durut și m-a lovit a fost un pat de spital, în mijlocul unei sufragerii și cu o noptieră de spital”

Omid Ghannadi: „Pentru mine, întâlnirea a fost una dureroasă. Nu m-a durut doar sufletul, m-a durut și corpul. De câte ori m-am uitat la Claudiu, am avut senzația că mă strânge pielea de pe mine”

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni