• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Omid Ghannadi despre familia pe care o va cunoaște diseară, la Visuri la cheie: „Pentru mine, acestă întâlnire a fost dureroasă!”

Omid Ghannadi despre familia pe care o va cunoaște diseară, la Visuri la cheie: „Pentru mine, acestă întâlnire a fost dureroasă!”

Omid Ghannadi despre familia pe care o va cunoaște diseară, la Visuri la cheie: „Pentru mine, acestă întâlnire a fost dureroasă!”

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Omid Ghannadi vor cunoaște în această seară, de la 21:30, o familie care a trecut prin multe greutăți în ultimii ani, dar în ciuda tuturor provocărilor, a rămas unită.

Viața celor trei membri ai familiei Covaci s-a schimbat într-o fracțiune de secundă, în urmă cu doi ani, atunci când tatăl, Claudiu, a suferit un accident în urma căruia a avut arsuri pe 45% din corp. „Patru luni de zile a stat în spital. A făcut opt operații. Patru luni de zile am auzit doar: nu-ți face speranțe că poate să moară în orice clipă”, va spune, cu lacrimi în ochi, Lorena, soția bărbatului.

Iubirea este cea care i-a ținut împreună și, astfel, au reușit să treacă peste această tragedie! Mihnea, băiatul celor doi, este un copil de 12 ani care a fost nevoit să se maturizeze mult prea devreme pentru vârsta lui: „mila nu o pot simți, pentru că milă simți în general când este vorba de oameni străini sau de prieteni. Dar când este vorba de tati, nu-mi este milă! Mă doare și pe mine odată cu el!  Simțeam tristețe, ură, nervi și nu puteam să fac nimic să ies din starea asta. Mamei i-a fost foarte greu și a tras și de mine, și de ea, până a ieșit tati din spital”.

​Echipa Visuri la cheie va empatiza cu povestea familiei Covaci, iar întâlnirea va fi una apăsătoare: “Pentru mine, această întâlnire a fost foarte dureroasă. Și nu m-a durut doar sufletul. M-a durut și corpul.  De câte ori m-am uitat la Claudiu, am avut senzația că mă strânge pielea pe mine”, va spune Omid.

Urmăriți în această seară, de la 21:30, într-o nouă ediție Visuri la cheie, întreaga poveste a familiei și reacțiile pe care cei trei le vor avea, atunci când vor vedea renovarea spectaculoasă a locuinței. Emisiunea poate fi urmărită în avans, pe VOYO!

 Visuri la cheie – Crede în oameni!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni