• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 2 octombrie 2024. Povestea înduioșătoare a familiei Olariu. După moartea mamei, sora mai mare își crește frații vitregi: “Sunt un copil care și-a pierdut mama, sunt o mămică la rândul meu”

Visuri la cheie, 2 octombrie 2024. Povestea înduioșătoare a familiei Olariu. După moartea mamei, sora mai mare își crește frații vitregi: “Sunt un copil care și-a pierdut mama, sunt o mămică la rândul meu”

Miercuri seară, echipa Visuri la cheie vine în ajutorul unei familii care are o poveste absolut îndoioșătoare.

Familia Olariu a fost greu încercată de-a lungul timpului. Dana, Cristian și Mihaela sunt trei frați vitregi care, de mici, s-au lovit de dificultățile vieții. Visul mamei a fost acela de a-și crește copiii împreună, motiv pentru care a început să construiască o casă pentru familia ei. Nu a apucat, însă, să-și vadă visul împlinit, pentru că, în urmă cu trei ani, a aflat că suferă de o boală cumplită care a răpus-o.

De atunci, Dana se luptă să țină familia unită și are grijă de cei doi frați mai mici, dar și de fiica ei. Teama ei cea mai mare este ca frățiorii să nu ajungă în grija statului și face tot posibilul să-i țină aproape de ea.

 “Sunt un copil care și-a pierdut mama, sunt o mămică la rândul meu, sunt o soră care vrea ce-i mai bine pentru frățiorii ei. Sunt o mamă pentru toți trei și vreau să creștem împreună”, spune sora, Dana Olariu.

Vedeți întreaga poveste în clipul video de mai sus.

EMISIUNEA INTEGRALĂ DOAR pe VOYO. EDIȚIA URMĂTOARE E CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni