• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Diseară, la Visuri la cheie, vedem povestea unor copii orfani care luptă, zi de zi, pentru a rămâne împreună. Ce-i uneste este dragostea, asta este cam tot ce au!

Diseară, la Visuri la cheie, vedem povestea unor copii orfani care luptă, zi de zi, pentru a rămâne împreună. Ce-i uneste este dragostea, asta este cam tot ce au!

Diseară, la Visuri la cheie, vedem povestea unor copii orfani care luptă, zi de zi, pentru a rămâne împreună. Ce-i uneste este dragostea, asta este cam tot ce au!

În această seară, de la 21:30, la Visuri la cheie, vom cunoaște povestea cutremurătoare a unor copii care au rămas fără mamă și sunt crescuți de sora lor mai mare. “Sunt un copil care și-a pierdut mama, sunt o mămică la rândul meu, sunt o soră care vrea ce-i mai bine pentru frățiorii ei. Sunt o mamă pentru toți trei și vreau să creștem împreună”, va spune sora, Dana Olariu.

 

Gallery

Familia Olariu a fost greu încercată de-a lungul timpului. Dana, Cristian și Mihaela sunt trei frați vitregi care, de mici, s-au lovit de dificultățile vieții. Visul mamei a fost acela de a-și crește copiii împreună, motiv pentru care a început să construiască o casă pentru familia ei. Nu a apucat, însă, să-și vadă visul împlinit, pentru că, în urmă cu trei ani, a aflat că suferă de o boală cumplită care a răpus-o.

De atunci, Dana se luptă să țină familia unită și are grijă de cei doi frați mai mici, dar și de fiica ei. Teama ei cea mai mare este ca frățiorii să nu ajungă în grija statului și face tot posibilul să-i țină aproape de ea.

“Ce-i uneste este dragostea, asta este cam tot ce au!”, a spus Cristina Joia cu emoție când a văzut condițiile în care trăiesc. Aceeași dragoste a fost sesizată și de de Omid Ghannadi, când a văzut locuința începută: “casa nu are cine știe ce structură, dar are suflet! Este o casă construită cu dragoste”.

Urmăriți în această seară, de la 21:30, într-o nouă ediție Visuri la Cheie, o luptă reală cu destinul pentru a menține familia unită. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO!

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni