• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Cuvintele pe care toți părinții și-ar dori să le audă: „Sunteți eroii noștri și vă iubim foarte mult!”. Proiectul special pregătit de Dragoș Bucur i-a lăsat cu ochii în lacrimi pe soții Bîrsoianu

Cuvintele pe care toți părinții și-ar dori să le audă: „Sunteți eroii noștri și vă iubim foarte mult!”. Proiectul special pregătit de Dragoș Bucur i-a lăsat cu ochii în lacrimi pe soții Bîrsoianu

Dragoș Bucur le-a trasat o sarcină arhitecților la scurt timp după ce echipa s-a apucat de renovarea apartamentului familiei Bîrsoianu.

„O cutie mare de cadou și frumoasă ca mine”, le-a cerut gazda emisiunii, iar Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Omid Omid Ghannadi au realizat-o întocmai.

„I-am adus în sfârșit să vadă marele cadou!”. Dar ce surpriză le-a pregătit oare Dragoș Bucur soților Bîrsoianu?

Aceștia au intrat în cutia uriașă unde îi aștepta un monitor imens. Acolo, soții Bîrsoianu au primit cea mai sinceră și frumoasă declarație de dragoste de la cei doi copii.

„Simt că sunteți cei mai buni părinți pe care i-aș fi putut avea. Și să nu vă faceți griji pentru viitor, pentru că noi am înțeles destul de mult din ce ne-ați învățat până acum”, le-a transmis Darius.

„Sunteți eroii noștri și vă iubim foarte mult!”, a adăugat Sophia.

Vezi momentul emoționant în materialul VIDEO de mai sus

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni