• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragoș Bucur are o surpriză emoționantă pentru Darius Bîrsoianu! Cine și-a făcut apariția în fața blocului: „A fost un moment la care nu am visat! O reîntâlnire mai frumoasă nu cred că ar fi putut fi”

Dragoș Bucur are o surpriză emoționantă pentru Darius Bîrsoianu! Cine și-a făcut apariția în fața blocului: „A fost un moment la care nu am visat! O reîntâlnire mai frumoasă nu cred că ar fi putut fi”

Familia Bîrsoianu se pregătește de un sejur la munte, însă asta nu este singura surpriză pe care echipa Visuri la cheie le-a pregătit-o.

Gallery

Darius este pasionat de automobilism, în special drifturi, iar când era mai mic a avut ocazia să-l cunoască pe Sorin Ene, campion național și fondatorul primei școli de drift din România.

În fața blocului și-a făcut apariția chiar celebrul pilot, care s-a oferit să-i fie șofer lui Darius până la apartamentul în care acesta stă cu chirie.

Atunci când l-a revăzut pe Darius, Sorin Ene nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Eu știu prin ce trec ei, eu le cunosc povestea de viață și de asta m-am bucurat foarte mult… Uite că Dumnezeu a lucrat prin oameni și în sfârșit visul lor se împlinește, iar echipa Visuri la cheie e alături de ei”, a spus campionul la drift.

„O surpriză chiar neașteptată. A fost un moment la care nu am visat! O reîntâlnire mai frumoasă nu cred că ar fi putut fi”, a declarat Alina, mama lui Darius.

Sorin Ene i-a oferit puștiului și un echipament cadou.

„Driftul e cea mai mare pasiune a mea. Chiar m-a intrebat tata ce aleg între raliu și drift și am zis drift. Promit că voi ajunge campion candva”, a conchis puștiul.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni