• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragoș Bucur, mărturisiri despre viața cu diabet! Prezentatorul Visuri la cheie a primit diagnosticul crunt la 22 de ani: „Am învățat că trebuie să fiu puternic”

Dragoș Bucur, mărturisiri despre viața cu diabet! Prezentatorul Visuri la cheie a primit diagnosticul crunt la 22 de ani: „Am învățat că trebuie să fiu puternic”

În ediția cu numărul 3 a emisiunii Visuri la cheie, Dragoș Bucur a făcut câteva mărturisiri rare despre boala incurabilă de care suferă.

Dragoș Bucur a aflat că suferă de diabet, în urmă cu 25 de ani, iar acest diagnostic crunt i-a schimbat viața pentru totdeauna. Prezentatorul a povestit la un moment dat într-un podcast că și-a dat seama că ceva nu este în regulă, în momentul în care corpul a început să prezinte unele simptome.

Totul s-a întâmplat când avea doar 22 de ani și se afla în timpul unei campanii de promovare a unul film, prin întreaga țară.

Dragoș Bucur a mărturisit că a învățat să trăiască cu această boală și că nu o mai vede ca pe o povară. 

„Mă numesc Dragoș și am 47 de ani. Am diabet insulino-dependent de 25 de ani. Poate părea o povară, dar această povară m-a făcut să fiu omul care sunt astăzi. Mulțumită diabetului am învățat că trebuie să am răbdare. Am învățat că trebuie să fiu puternic, am învățat că trebuie să mă adaptez. Am învățat să fiu mai bun cu cei din jurul meu. Într-o bună zi, eu cred că am să scap de diabet, dar până atunci am ales să mă împrietenesc cu el și încă o dată vă spun sunt cine sunt astăzi și mulțumită diabetului!”, a spus gazda Visuri la cheie în cadrul emisiunii.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni