• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Aseară, ”am asistat la bucuria unui părinte când realizează că scapă de probleme”, iar ediția Visuri la cheie a fost lider de audiență!

Aseară, ”am asistat la bucuria unui părinte când realizează că scapă de probleme”, iar ediția Visuri la cheie a fost lider de audiență!

Aseară, ”am asistat la bucuria unui părinte când realizează că scapă de probleme”, iar ediția Visuri la cheie a fost lider de audiență!

”În sfârșit o să avem și noi căsuța noastră și o să fim bine. Acasă este acasă”, a fost mesajul spus de Titica, o mamă eroină, după ce echipa Visuri la cheie i-a îndeplinit dorința și i-a dat voie să viseze la un viitor mai bun și mai încărcat de optimism.

Gallery

​O femeie care a depășit orice provocare pentru a-și crește copilul și care, odată cu acest moment, a înțeles că munca este răsplătită! Ediția de aseară a fost urmărită cu sufletul la gură de către cei de acasă, care s-au bucurat alături de familia Răceală, la PRO TV și pe VOYO! 

După ce a trecut prin fiecare cameră, alături de Titica și fiica ei, Dragoș Bucur a simțit nevoia să descrie sentimentele pe care le-a observat la aceasta: ”reacțiile Titicăi au venit ca într-o cascadă. Cu fiecare lucru pe care-l descoperea, reacția ei creștea. Și bucuria. Explicația este una foarte simplă – am asistat la bucuria unui părinte când realizează că scapă de 1000 de probleme. Se poate gândi la lucruri absolut normale”.

Emisiunea a fost lider de audiență, în intervalul orar 21:29 – 23:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.6 puncte de rating și 20.0% cotă de piață, față de locul 2 care înregistra 5.4 puncte de rating și 19.1% cotă de piață.

După o renovare de neuitat, echipa este pregătită să pornească iar la drum spre o nouă familie. Visuri la cheie revine săptămâna viitoare, miercuri, de la 21:30, cu o nouă ediție din sezonul 11. Aceasta poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO.

 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni