• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Titica și Dariana sunt surprinse cu o expoziție care se lasă cu lacrimi. Dragoș Bucur le prezintă, într-un mod unic, toate persoanele care participă la renovarea locuinței lor: „Văd încrederea mamei în copil”

Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Titica și Dariana sunt surprinse cu o expoziție care se lasă cu lacrimi. Dragoș Bucur le prezintă, într-un mod unic, toate persoanele care participă la renovarea locuinței lor: „Văd încrederea mamei în copil”

În timpul vacanței de la munte, un fotograf le-a făcut mai multe poze Titicăi și Darianei, în care a surprins legătura strânsă care există între ele. Zeci de fotografii au fost expuse în natură, iar Dragoș Bucur le-a făcut, cu ajutorul acestora, cunoștință cu toate persoanele care le ajută să își materializeze visul.

Gallery

„Un fotograf v-a urmărit foarte, foarte atent în timpul vacanței. Daria, aici, în fotografiile astea, se vede foarte bine care este relația dintre voi. Văd încrederea mamei în copil.

Ce am vrut să le fac să înțeleagă este că, de fiecare dată când se termină o filmare, un nou episod, lăsăm în urmă niște familii extinse”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni