• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Prietenele Darianei vin pe șantier și dau o mână de ajutor arhitecților. Alex Gavrilescu face echipă cu ele, pentru pictarea camerei acesteia: „Cum să nu fie plăcut să lucrezi cu viitorii artiști?”

Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Prietenele Darianei vin pe șantier și dau o mână de ajutor arhitecților. Alex Gavrilescu face echipă cu ele, pentru pictarea camerei acesteia: „Cum să nu fie plăcut să lucrezi cu viitorii artiști?”

Casa Titicăi și a Darianei este departe de finalizare, din cauza problemelor care au apărut peste noapte, însă echipa „Visuri la cheie” recuperează timpul pierdut. Prietenele Darianei se alătură arhitecților și pun umăr de la umăr, pentru a-i face cea mai frumoasă cameră.

Gallery

Alex Gavrilescu: „Am vrut și eu, o dată, să pictez în proiectul Visuri la cheie și a venit și cancelarul papei, a venit și papa. În primă fază, am fost ușor zgâriat pe suflet, că nu pot să îmi manifest talentul creativ. După care, acea zgârietură a fost, de fapt, o mângâiere și o alinare”.

Cristina Joia: „A început să le explice, să le povestească, dar mai mult vorbea decât le lăsa să facă. Le povestea ce ar trebui să facă ele, dar tot el făcea”.

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni