• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Proiectul special începe să prindă contur. Cristina Joia a fost inspirată de legătura mamă-fiică: „Pentru prima oară în viață, vor dormi separat”

Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Proiectul special începe să prindă contur. Cristina Joia a fost inspirată de legătura mamă-fiică: „Pentru prima oară în viață, vor dormi separat”

Cristina Joia a venit cu ideea proiectului special din această săptămână. Inspirată de legătura strânsă dintre mamă și fiică, vrea să le amenajeze un spațiu în care cele două să poată sta împreună, să povestească și să își facă noi amintiri.

Gallery

Cristina Joia: „Mă uitam în living și mă gândeam să facem un loc în care să poată să stea ele împreună. Mereu s-au avut doar una pe alta și au fost, tot timpul, simbiotice. Acum, vor dormi separat, pentru prima oară în viață și, în living, să gândim o zonă în care să stea seara”.

După ce s-au consultat cu restul echipei, arhitecții „Visuri la Cheie” au decis ca proiectul special să fie construit afară, în curte, pentru a nu fi limitați de spațiu.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni