• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Familia Răceală pleacă în prima vacanță din ultimii ani. Echipa „Visuri la Cheie” dă startul lucrărilor pentru locuința mult dorită de Titica și de Dariana: „Abaterile sunt foarte mari”

Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Familia Răceală pleacă în prima vacanță din ultimii ani. Echipa „Visuri la Cheie” dă startul lucrărilor pentru locuința mult dorită de Titica și de Dariana: „Abaterile sunt foarte mari”

Cât timp echipa „Visuri la cheie” se ocupă de casa Titicăi și a Darianei, cele două pleacă într-o vacanță la munte, după o lungă perioadă în care situația financiară le-a obligat să se mulțumească doar cu puțin.

Gallery

Arhitecții, în schimb, se lovesc de probleme mari în ceea ce privește interiorul locuinței: „Dacă, la exterior, lucrurile stăteau bine, la interior, lucrurile au stat prost și abaterile sunt foarte mari”.

Echipa a fost nevoită să niveleze toți pereții și tavanul locuinței, dar și să rezolve problema instalației electrice, firele fiind trecute prin podea, nu prin tavan.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni