• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Echipa ajunge la casa începută de Titica, în Bragadiru. Arhitecții sesizează, deja, primele probleme. „Totul a pornit de la o schiță pe un caiet de matematică”

Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Echipa ajunge la casa începută de Titica, în Bragadiru. Arhitecții sesizează, deja, primele probleme. „Totul a pornit de la o schiță pe un caiet de matematică”

Echipa „Visuri la cheie” ajunge la casa începută de Titica, în Bragadiru, unde Cristina Joia sesizează prima problemă: „Casa e făcută pe principiul unei cazemate. Am o cărămidă, o pun, găsesc o ușă o pun și pe aia”, încă din prima clipă.

 

Gallery

Dorința Titicăi de a-i oferi fiicei sale o locuință decentă a determinat-o să se apuce singură de treabă, chiar dacă acest lucru a însemnat să lucreze împreună cu muncitori mai mult sau mai puțin calificați, cu materiale a căror calitate lăsa de dorit.

Titica: „În fiecare lună, dacă rămâneau 500 de lei sau 300, cumpăram pentru casă. Am lucrat și eu, am și șlefuit, am și dat cu lavabilă”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni