• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Arhitecții fac cunoștință cu familia Răceală, chiar de ziua de naștere a mamei. Cum arată garsoniera în care locuiesc Titica și Dariana: „Erau atât de jenate”

Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. Arhitecții fac cunoștință cu familia Răceală, chiar de ziua de naștere a mamei. Cum arată garsoniera în care locuiesc Titica și Dariana: „Erau atât de jenate”

Echipa „Visuri la cheie” ajunge acasă la familia Răceală, în Crângași, chiar în ziua în care Titica împlinește 48 de ani. Dariana și fiica ei primesc arhitecții cu brațele deschise și cu multă emoție, însă sunt stânjenite din cauza condițiilor în care locuiesc.

Gallery

Titica: „Carusel emoțiilor. A fost copleșitor. Nu știam cum să reacționez. Nu am trăit niciodată această emoție. Este cel mai frumos cadou din viața mea”.

Cristina Joia: „Mă așteptam să fie o garsonieră mică, dar nu eram pregătită pentru camera asta atât de întunecată și pentru inexistența colțului de pictat, pentru că toată camera era ocupată de un pat”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată, în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni