• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. În această seară, autocarul ajunge în Bragadiru la „o familie perfect de imperfectă”

Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. În această seară, autocarul ajunge în Bragadiru la „o familie perfect de imperfectă”

Visuri la cheie, 18 septembrie 2024. În această seară, autocarul ajunge în Bragadiru la „o familie perfect de imperfectă”

Când simți că totul te doboară, ai nevoie de un imbold, de un semn că ceea ce tu faci, contează și merită dus înainte. Uneori, acel semn vine printr-un om care-ți schimbă total existența și planurile. Așa simte și Titica, mama care și-a crescut fiica pe cont propriu și care demonstrează că imposibilul este realizabil: ”Am fost ambițioasă și am crezut că pot să o cresc singură. Tatăl ei nu a recunoscut-o”. La cele două ajunge în doar câteva ore, echipa Visuri la cheie, în cea de-a doua ediție din acest sezon, care poate fi urmărită, de la 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO.

Dariana și Titica Răceală sunt ”o familie perfect de imperfectă. O familie formată doar din ele două”, după cum le va descrie Dragoș Bucur. Toată viața au trăit cu chirie, însă Titica și-a dorit mai mult, așa că a făcut un efort financiar, iar cu banii strânși a cumpărat un teren. Din cauza tuturor greutăților, nu a reușit să ridice casa, iar acesta este cel mai mare vis pe care-l are, după cum subiliniază și fiica ei: ”casa terminată i-ar lua toate grijile de pe suflet mamei și ar fi mult mai relaxată, știind că avem. Cel mai important ar fi că mama ar fi foarte liniștită”.

​În această seară, Dragoș Bucur, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu și Cristina Joia sunt gata să facă o schimbare în viața celor două femei și să le ofere căminul pe care și-l doresc de atât de multă vreme. ”A fost tare frumos să faci o surpriză unor oameni care chiar merită”, va spune Cristina după ce le va cunoaște și le va afla povestea.

​Tot atunci, Alex și Dragoș îi vor face o vizită și lui Vasile Baboianu, participant în sezonul trecut în emisiune și vor vedea cum i-a influențat acestuia viața faptul că a primit ajutorul echipei și a avut parte de un apartament complet schimbat.

Nu ratați, de la 21:30, o nouă poveste Visuri la cheie! Totodată, începând cu această seară, cei curioși pot urmări și cea de-a treia ediție din sezonul unsprezece, în avans, pe VOYO!

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni