• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • INTERVIU EXCLUSIV! Andra Marinescu, arhitecta de la Visuri la Cheie, și-a pus aparat dentar! Primele declarații despre noua schimbare din viața ei: „Cochetez de ceva timp cu această idee”

INTERVIU EXCLUSIV! Andra Marinescu, arhitecta de la Visuri la Cheie, și-a pus aparat dentar! Primele declarații despre noua schimbare din viața ei: „Cochetez de ceva timp cu această idee”

INTERVIU EXCLUSIV! Andra Marinescu, arhitecta de la Visuri la Cheie, și-a pus aparat dentar! Primele declarații despre noua schimbare din viața ei: „Cochetez de ceva timp cu această idee”

Andra Marinescu, arhitecta de la Visuri la Cheie, a oferit un interviu exclusiv pentru PRO TV în cadrul căruia a povestit cum a luat decizia de a-și pune aparat dentar, dar și care sunt beneficiile acestuia pe termen lung.

Gallery

Andra, stim ca vara asta a adus o noutate pentru tine. Ce te-a determinat sa iti pui aparat dentar?

Arhitecților le vin vara idei strălucite. Cochetez de ceva timp cu această idee, pentru că odată cu înaintarea în vârstă, dinții mei au suferit mici modificări, iar pentru mine, dantura trebuie să fie perfectă. Îmi era teamă de ideea de aparat dentar, îmi părea dureroasă și inestetică. Însă noroc cu prietenii mei buni, dr. Anca și Silviu Stănescu, care mi-au deschis ochii și îndrumat pașii către aparatul dentar invizibil, Spark. Mă așteaptă un drum de un an de zile acum, timp în care dinții mei vor fi drepți și perfect aliniați. 

Spune-ne ce schimbari a adus purtarea aparatului dentar in viata ta de zi cu zi?

Râd mereu pe această temă și spun că șantierul s-a mutat la mine în gură. La început, deși Anca mi-a explicat clar ce presupune, mi-a fost teamă că va fi dureros sau că mă va limita la anumite alimente. Însă, după aproape două luni de la începerea tratamentului, constat că schimbările sunt minore. Nu doare, nu mi-a afectat aproape deloc partea de vorbire și, cel mai important, nu se vede. Mă încântă foarte tare că pot să îl dau jos de fiecare dată când mănânc. Simt un ușor disconfort și nu pot mușca din alimentele tari, însă senzația dispare rapid, după maximum 5 minute.

⁠Ce ti-a spus medicul? Cat timp vei fi nevoita sa porti apartul dentar? Mai este nevoie si de alte interventii?

Medicul mi-a explicat că tratamentul cu aparatul dentar Spark este unul foarte eficient și personalizat pentru nevoile mele. În funcție de progresul pe care îl fac, estimează că voi purta aparatul pentru o perioadă de aproximativ 1 an și două luni (40 de seturi de gutiere, a 10 zile/setul). Partea cea mai bună este că după finalizarea tratamentului, nu mai este nevoie de alte intervenții suplimentare. Purtând Spark am siguranța că rezultatele sunt de lungă durată și că zâmbetul meu va fi perfect aliniat și sănătos!

Ce au spus prietenii tai cand au vazut aceasta noua schimbare?

În primă fază, nici nu au observat, pentru că aparatul dentar Spark pe care îl port, e discret și finuț, aproape că nici nu este vizibil. S-a simțit, însă, puțin diferența la dicție și așa și-au dat seama. Toți cei apropiați mă știu că sufăr de deformație profesională pe toate planurile și nu i-a mirat faptul că mi-am dorit dinți perfect drepți.

Ai recomanda si altor persoane care se tem sa isi puna aparat dentar? De ce?

Categoric da! Spark este varianta light a unui aparat dentar. Nu doare aproape deloc (simți o ușoară tensiune la nivelul dinților în primele 2-3 zile când schimbi gutierele), nu îți afectează deloc zâmbetul, mai ales dacă ești ca mine, o persoană care zâmbește non-stop și cel mai important, nu se vede. Ești ușor restricționat cu faptul că de fiecare dată după masă, trebuie să te speli pe dinți și dacă ești o persoană activă, e puțin mai greu. Însă pentru drumul ușor de urmat și rezultatele perfecte pe care ți le oferă, fără nicio durere, merită din plin încercat varianta de aparat dentar Spark.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni