• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Premiera sezonului 11 Visuri la cheie, lider absolut de audiență! Familia Roman și-a regăsit bucuria de a fi în propria locuință: ”de oriunde am veni, o să ni se facă dor de casă”

Premiera sezonului 11 Visuri la cheie, lider absolut de audiență! Familia Roman și-a regăsit bucuria de a fi în propria locuință: ”de oriunde am veni, o să ni se facă dor de casă”

Premiera sezonului 11 Visuri la cheie, lider absolut de audiență! Familia Roman și-a regăsit bucuria de a fi în propria locuință: ”de oriunde am veni, o să ni se facă dor de casă”

Cel mai iubit autocar al speranțelor și visurilor construite a revenit aseară și avut prima oprire în Ștefănești, Argeș, odată cu începerea sezonului 11 Visuri la cheie. La PRO TV și pe VOYO, cei de acasă au învățat să creadă, încă o dată, în faptul că oamenii miracol, cei care nu renunță și muncesc pentru ceea ce își doresc pot primi ajutor din extern și pot avea parte de un restart de neuitat.

Gallery

​”Faptul că am terminat cu tot ce necesita, atât interior, cât și exterior, ne-a ajutat pe viață, definitiv. Nu mai este nicio grijă, niciun stres, decât să ne ocupăm de viețile noastre”, a declarat Dragoș, capul familiei, completat de fiul lui, Andu: ”să ne bucurăm de această casă, să o avem sănătoși, să nu o distrugem că e păcat de ea”.

După ce au văzut forma finală a locuinței lor, cei trei membrii ai familiei și-au găsit liniștea, speranța că viața lor va fi mai bună și că de acum pot gândi spre viitor. ”Să începem să zâmbim și oriunde ne-am duce sau de oriunde am veni, cu siguranță o să ni se facă dor de casă”, a spus tatăl membrilor echipei.

Emisiunea a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 23:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.9 puncte de rating și 22.4% cotă de piață, față de locul 2 care înregistra 5.5 puncte de rating și 21% cotă de piață. De-a lungul difuzării, aproape 1.1 milioane de români au trăit cu sufletul la gură povestea serii. 

Visuri la cheie revine săptămâna viitoare, miercuri, de la 21:30, cu o nouă ediție din sezonul 11. Aceasta poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO.

 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni