• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, 11 septembrie 2024. Cum arată după renovare camera lui Andu Roman, băiatul din Ștefănești pasionat de istorie

Visuri la cheie, 11 septembrie 2024. Cum arată după renovare camera lui Andu Roman, băiatul din Ștefănești pasionat de istorie

Andu Roman, băiatul pasionat de istorie din Ștefănești, și-a văzut visul cu ochii. Acum are camera lui și biroul pe care și l-a dorit foarte mult. Tot ce-i rămâne de făcut este să învețe și să nu înceteze să viseze.

Andu le-a povestit designerilor și arhitecților de la Visuri la cheie că se joacă de multe de-a soldatul. De aici a pornit ideea Cristinei Joia: 

„Îmi doream ca dormitorul acesta să fie dormitorul unui soldățel erou. Cum intrăm pe stânga este o compoziție birou-bibliotecă. Compoziția cu patul se remarcă prin tăblia lui, pentru că este un print cu un avion din Primul Război Mondial”, a spus Cristina.  

În timp ce își admira camera, Andu descoperă în dulapul cu haine un costum de militar. Este cel cusut special pentru el. Băiatul s-a îmbrăcat rapid și le-a făcut o surpriză părinților. 

​În continuare, Andu a descoperit și baia. Reacția lui a bucurat-o nespus pe Andra Marineascu, pentru că anume ea s-a ocupat de decor.

„Mie îmi place foarte mult baia. Când am văzut designul acela și mirosul acela. Albastru, cum îmi place mie, și toaleta aia...Nici nu mă așteptam să am eu baie în viața asta”, a spus Andu.

Vezi mai mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Cum arată camera lui Andu Roman și dormitorul părinților lui

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni