• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 1 mai 2024. Zanni, dezamăgit din cauza colegilor: „În ziua cu consiliul m-au vorbit prost pe la spate”

Survivor All Stars, 1 mai 2024. Zanni, dezamăgit din cauza colegilor: „În ziua cu consiliul m-au vorbit prost pe la spate”

Zanni, Ștefania Stănilă și TJ Miles se retrag în pădure, pentru a discuta despre ultimele evenimente de la consiliul de imunitate. Zanni le dezvălui ce a vorbit cu Ana Porgras, legat de lipsa încrederii în echipa lor.

Gallery

„M-a deranjat puțin, pentru că nu este mulțumit de loialitatea mea și a Ștefaniei”, a mărturisit TJ despre Zanni în fața camerei. 

„În ziua cu consiliul, m-au vorbit prost pe la spate, s-au dus să le spună Războinicilor că « Da, a fost o strategie proastă din partea lui Zannidache ». Știam că Ștefi poate fi ușor influențată de către TJ. Eu când mă alăturam discuțiilor, se opreau discuțiile”, mărturisește Zanni.  

„Când am văzut că ai ieșit tu la nominalizare, am zis că poate e ceva greșit, că nu a fost ok strategia”, își apără Ștefania punctul de vedere. 

Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni