• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Ștefania Stănilă consideră că foștii Faimoși sunt singura modalitate prin care Zanni poate ajunge în finală. Primele impresii înainte de jocul de recompensă scot la iveală adevăruri importante: „S-a rupt ceva de când ne-am unificat”

Survivor All Stars, 23 aprilie 2024. Ștefania Stănilă consideră că foștii Faimoși sunt singura modalitate prin care Zanni poate ajunge în finală. Primele impresii înainte de jocul de recompensă scot la iveală adevăruri importante: „S-a rupt ceva de când ne-am unificat”

Duelul eliminatoriu câștigat în fața Alexandrei Duli o face pe Ana Porgras să înceapă o nouă săptămână în forță.

Gallery

​Aceasta este de părere că discuțiile purtate cu fosta echipă au dat roade și speră să redevină la fel de uniți pe cât erau la început, chiar dacă foștii Războinici sunt de părere că s-a demotivat repede.

 Ana Porgras: „Sunt multe sentimente care mă încearcă în momentul ăsta, și de tristețe și de fericire. Am avut ceva discuții cu foștii Faimoși, constructive zic eu. Sper să fim cum eram până acum: uniți”.

Robert Moscalu: „Îmi pare rău de Duli! Din punct de vedere sportiv, merita să iasă, dar nu mi-a plăcut la Ana că a renunțat. Dacă nu te motivează că ești în Survivor, nu știu ce

Ștefania Stănilă: „În momentul de față, ca să reușim, trebuie să fim, în continuare, o echipă. Zanni nu o să poată să ajungă în finală fără noi. Simt că s-a rupt ceva de când ne-am unificat. Zanni a intrat în febra jocului și încerca să schimbe mentalitatea Războinicilor”.

Zanni: „Mi se pare o prostie! Poți să vii, să vorbești cu mine. Dacă nu mi le zici între patru ochi, înseamnă că mi le reproșezi. Faptul că ai ținut atâta timp, deschizi asta aici, este vorbită după atâtea zile. Mi se pare că nici nu ești transparantă, ai și păstrat niște frustrări, nici nu înțeleg de ce nu ai comunicat cu mine”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni