• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 26 martie 2024. Alexandra Ciomag se ridică împotriva Războinicelor: „Sunt mai țațe. Sar imediat”. Faimoasa le acuză de duplicitate, după ultimele evenimente

Survivor All Stars 26 martie 2024. Alexandra Ciomag se ridică împotriva Războinicelor: „Sunt mai țațe. Sar imediat”. Faimoasa le acuză de duplicitate, după ultimele evenimente

Alexandra Ciomag pare că și-a schimbat părerea radical despre fetele din fosta ei echipă, în urma ultimelor evenimente care au avut loc la Survivor All Stars. Fosta Războinică este de părere că doar băieții vor fi asumați și sinceri.

 

Gallery

​Alexandra Ciomag: „Fetele sunt mai țațe. Fetele sar imediat. Sunt de părere că persoanele care vor fi transparente și care vor spune în față ce și cum ăia sunt bărbații”.

Zanni vede un adevărat potențial în Alexandra Ciomag, dar susține că lipsa de experiență se vede și, fiind încă tânără, face anumite greșeli care au diferite repercursiuni.

Zanni: „Se pare că ești o copilă nevinovată și sinceră, care are potențial să se transforme frumos în viață. Ești copilă, că te contraziceai cu Războinicii și nu reușeai să te exprimi. Asta înseamnă că nu știi, încă, să te justifici, nu știi ce să spui. N-ai reușit să te faci înțeleasă”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni