• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 26 martie 2024. Alexandra Duli se înroșește când își aduce aminte de pupicul pe care i l-a dat lui Zanni: „I-a plăcut. Își dorea să fac asta”. Războinica nu s-a ferit din a recunoaște, dacă ar repeta experiența

Survivor All Stars 26 martie 2024. Alexandra Duli se înroșește când își aduce aminte de pupicul pe care i l-a dat lui Zanni: „I-a plăcut. Își dorea să fac asta”. Războinica nu s-a ferit din a recunoaște, dacă ar repeta experiența

Momentul din consiliul de eliminare, când Alexandra Duli l-a pupat pe Zanni, încă o face pe Războinică să se fâstâcească.

Gallery

Imediat ce își aduce aminte de cele întâmplate, se rușinează, dar recunoaște că nu știe dacă ar mai face acest lucru încă o dată, deoarece nu vrea să fie dezamăgită.

Alexandra Duli: „Delea mi-a făcut mie ceva...Și acum îmi e rușine să vorbesc despre ce s-a întâmplat. Mă așteptam ca el să mă respingă sau să se sperie de mine (n.r. Zanni) Din ce am înțeles, i-a plăcut. Cumva, își dorea să fac asta, fără să fie o provocare. I-am spus că a fost plăcere și o parte din provocare.

Doamne, ce m-am rușinat atunci, cu Zanni! N-am multă încredere în Zanni. Nici nu aș vrea să fiu fraierită de el. Nu aș vrea să fiu făcută de el”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni