• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 12 martie 2024. Avalanșa de reproșuri dintre Sorin Pușcașu și Robert Moscalu este departe de a se încheia. Cel dintâi se declară dezamăgit de comentariile coechipierului: „Tu vii cu scuze”

Survivor All Stars 12 martie 2024. Avalanșa de reproșuri dintre Sorin Pușcașu și Robert Moscalu este departe de a se încheia. Cel dintâi se declară dezamăgit de comentariile coechipierului: „Tu vii cu scuze”

Sorin Pușcașu nu a putut trece peste comentariile făcute de Robert Moscalu la adresa lui și, la început, este destul de reticent atunci când vine vorba de clarificarea situației.

Gallery

În cele din urmă, acceptă o discuție, dar începe prin a spune că este dezamăgit de comentariile venite din partea colegului său, deși Robert Moscalu nu consideră că a greșit.

Sorin Pușcașu: „Cuvântul pe care pot să îl pronunț și să îl folosesc în toată situația asta este dezamăgire”.

Robert Moscalu: „Spun niște chestii și tu trebuie să înțelegi, pentru că Iancu nu a zis nimic, deși era slab, Delea nu a zis nimic, deși era slab. Doar tu vii cu chestii din astea și cu scuze. Când ți-am zis că, pe traseul ăsta, ești slab și te bate ăla de 1.000 de ori, pentru că e mai rapid decât tine, te-ai ofensat degeaba”.

Sorin Pușcașu: „Dezamăgirea vine atunci când ții la o persoană, când pui sentimente pentru o persoană și acea persoană de dezamăgește. Eu cred că este mult mai mult decât o supărare în momentul de față”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni