• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 12 martie 2024. Iancu Sterp este convins că duelul dintre Zanni și Zmărăndescu a fost o strategie: „A fost caracatiță”. Maria Chițu și Iancu se aliază împotriva Faimosului

Survivor All Stars 12 martie 2024. Iancu Sterp este convins că duelul dintre Zanni și Zmărăndescu a fost o strategie: „A fost caracatiță”. Maria Chițu și Iancu se aliază împotriva Faimosului

Zanni revine triumfător pe teren, înaintea jocului pentru recompensă, dar momentul devine subiect de glume pentru Războinici. Sorin Pușcașu redeschide, de această dată, în fața tuturor, discuția despre Andrei Ciobanu, în timp ce Maria Chițu îl atacă pe Zanni.

 

Gallery

​Zanni: „Îi înțeleg și nu am să zic mai mult de atât, pentru că, maxim, aș putea doar să glumesc”.

Andrei Ciobanu: „Cred că, în competiția asta, sunt oameni care demonstrează pe traseu sportiv și ies în evidență cu un totem ridicat și sunt oameni care nu pot demonstra ce vor pe traseu și ies în evidență printr-o afirmație, printr-un comentariu”.

Sorin Pușcașu: „Te-ai descris, acum, Andrei. N-am nicio poziție față de el, nu m-a interesat. Am încercat să nu vorbesc, să nu mă cert cu cei de la Faimoși. Am venit să demonstrez cu totul altceva.

Singura problemă pentru mine a fost faptul că nu mi s-a vorbit în față. Nu mă interesează părerea. Frustrarea nu cred că a fost la mine. Nici nu mai contează pachetul ăsta, nu mă mai interesează. Pentru mine, e subiect încheiat, dar vreau demnitate din partea cealaltă. Când vrea să-mi spună ceva, să-mi spună în față”.

Maria Chițu: „Se știe și am văzut asta și la consiliu că ce a făcut Zanni nu a fost ceva nobil. A fost, mai mult, o victimizare, pentru că nu este niciun risc acolo, atât timp cât știi că Zmărăndescu își dorește să iasă afară”

Iancu Sterp: „Așa cum a fost Maria, la fel cred și eu. Eu zic că Zanni a fost caracatiță, a fost la duel relaxat, ca să-l scoată. A fost o strategie, Zmărăndescu a fost asumat, doar trebuia cineva să-l scoată. Zanni a fost omul potrivit la locul potrivit”.

Zanni: „Riscul e destul de mare să te duci cu un om care zice că vrea să plece acasă, pentru că și Zmărăndescu ne-a dat de înțeles că nu vrea să mai plece acasă. Am avut discuții cu el, dar, deja, promisesem echipei că nu putem să îl trimitem pe Andrei, nici măcar o fată.

Zmărăndescu a vrut să fie un duel bărbătesc, de la campion la campion, dar, după, și Zmărăndescu a zis că nu ar mai vrea să plece acasă. A dat de înțeles că ar vrea să îl trimitem pe Andrei Ciobanu la duel. Fetele și TJ mi-au zis să nu mă mai duc cu Zmărăndescu la duel. Se cred deștepți, în momentele în care nu sunt (n.r. Războinicii)”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni