• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 12 martie 2024. Andrei Ciobanu continuă reproșurile la adresa Războinicilor: „Eram carne de tun”. Faimosul are doar cuvinte de laudă la adresa colegilor de echipă

Survivor All Stars 12 martie 2024. Andrei Ciobanu continuă reproșurile la adresa Războinicilor: „Eram carne de tun”. Faimosul are doar cuvinte de laudă la adresa colegilor de echipă

Andrei Ciobanu se simte din ce în ce mai bine în echipa Faimoșilor. Fostul Războinic punctează, în fața colegilor pe care îi laudă fără încetare, ce a simțit în echipa rivală, dar și faptul că era un concurent de temut, chiar și pentru foștii colegi de echipă.

Gallery

​Andrei Ciobanu: „De când am venit în echipa asta, am simțit că sunt dorit și am venit să dovedesc ceva și sper să dovedesc tot ce îmi doresc eu să dovedesc. Dar ceea ce s-a întâmplat cu voi este unic în istoria Survivor.

Adică, să vină un Războinic în echipă și să rămân până acum...eram carne de tun, dar asta înseamnă onoare, dreptate, cinste, încredere. Această echipă este wow!

 Vreau să le mulțumesc Faimoșilor pentru tot ce sunt și le mulțumesc, pentru că m-au adoptat și că, acum, sunt un adevărat Faimos! Războinicii se uitau speriați la mine”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni