• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 12 martie 2024. Războinicii, mai hotărâți ca niciodată să îi bată pe Faimoși. Sorin Pușcașu este convins că echipa adversă se victimizează: „Prea se cred ei buni”

Survivor All Stars 12 martie 2024. Războinicii, mai hotărâți ca niciodată să îi bată pe Faimoși. Sorin Pușcașu este convins că echipa adversă se victimizează: „Prea se cred ei buni”

Robert Moscalu și Sorin Pușcașu vor ca echipa lor să iasă învingătoare la jocul pentru recompensă. Cei doi nu mai suportă modul în care adversarii pun problema atunci când pierd și vor să le arate că sunt mult mai buni decât ei.

Gallery

Robert Moscalu: „Eu nu mi-am dorit niciodată, în viața mea, să-i bat așa de tare ca azi. Prea mă enervează, prea se victimizează, prea se cred ei, acum, buni și, acum, vreau să-i batem.

Ștefania noastră nu face sport, eu nu fac sport. Multă lume din echipa asta nu face sport. De ce îi batem? Pentru că, pur și simplu, suntem mai buni”.

Sorin Pușcașu: „Astea sunt scuze pe care și le caută mereu”.

Zanni redevine subiect de discuție în tabăra Războinicilor, care nu înțeleg de ce este susținut atât de mult de colegii săi.

Alexandra Duli: „Zanni e băiat deștept. Zanni e creier. Băiatul ăsta chiar e excepțional de deștept și îl duce capul așa de mult! Numai aplauze pot să îi dau”.

Maria Chițu: „De ce colegii lui îl ridică atât de mult? Toți vor să câștige”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni