• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 12 martie 2024. Andrei Ciobanu dă tot din casă. Faimosul numește toate punctele slabe ale fostei sale echipe: „Acolo, e foarte multă suferință”

Survivor All Stars 12 martie 2024. Andrei Ciobanu dă tot din casă. Faimosul numește toate punctele slabe ale fostei sale echipe: „Acolo, e foarte multă suferință”

După eliminarea lui Zmărăndescu, Andrei Ciobanu nu îi iartă pe Războinici. Faimosul demască, în fața colegilor săi, tot ceea ce se întâmplă în echipa din care a făcut parte, în momentul în care coechipierii se descoperă din punct de vedere sportiv.

Gallery

Alexandra Ciomag: „Încet, încet, ne împuținăm. E din ce în ce mai greu și rămânem cei mai buni, dar asta este competiția”.

Andrei Ciobanu: „De astăzi, începe o nouă eră, de astăzi, începe Survivor. Am avut un consiliu liniștit, dar, în același timp, și greu, pentru că a plecat Zmără de la noi, dar, atenție, a plecat și Jorge de la Războinici.

Tind să cred că, până la urmă, Jorge nu a greșit cu nimic, doar că, pentru noi, este un câștig. Competiția a mai eliminat și un Războinic, ne-a făcut viața un pic mai ușoară”.

Zanni: „Noi încă ne cunoaștem, sportiv vorbind, pentru că, până acum, au fost caracatițe în echipa Faimoșilor, am pierdut, frustrările sunt mari, oamenii vor să confirme, să demonstreze. Încă încercăm să găsim sinergia”.

Andrei Ciobanu: „Au dat în fetele noastre, Ana și Ștefi, două campioane ale României, fără să își dorească lucrul ăsta, dar le-au demoralizat, le-au destabilizat. Acolo, e foarte multă suferință. Fiecare vrea să fie bun.

Sorin este un punct slab al Războinicilor, la fel cum era și Jorge, numai că el nu vrea să accepte realitatea, pentru că Iancu este cel mai bun, urmează, din punctul meu de vedere, Delea, după aia, Robert și, la final, Sorin”.

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni