• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 7 martie 2024. Eliminare neașteptată! Jorge părăsește competiția. Care este motivul

Survivor All Stars, 7 martie 2024. Eliminare neașteptată! Jorge părăsește competiția. Care este motivul

Consiliul tribal a început cu o veste nefericită pentru unul dintre concurenți. Domnul Dan a dezvăluit că un concurent de la Războinici va părăsi competiția.

Gallery

Din considerente medicale, parcursul lui Jorge la Survivor All Stars s-a încheiat în această seară.

„Faimoși ați avut parte de o super experiență emoționantă și o să vreau să povestim despre ea, dar mai este extrem de emoționant și pentru că concurenți părăsesc competiția Survivor All Stars în această seară, ați auzit bine, este un plural. În această seară, nu doar un membru al tribului Faimoșilor pleacă, ci mai pleacă un membru al Survivor All Stars. Și pentru că am frazat-o așa, Jorge…toate aceste drumuri ale tale, trasee în Survivor România au însemnat, înseamnă și vor însemna enorm, însă a mai avut loc un traseu, cel al documentelor tale medicale, cel al analizelor tale și, Jorge, având în vedere toate aceste analize, rămăsesem dator cu o informație și această informație de ultim moment este că acum și aici, în acest consiliu tribal, Survivor România All Stars se încheie pentru tine, pe considerente medicale”, a spus DanielPavel, în consiliu.

 

Jorge a mărturisit că a simțit că ceva nu este bine cu el. Problemele la picior îi dau în continuare mari bătăi de cap.

„Simțeam că ceva nu e ok, de aia am întrebat în fiecare zi ce se întâmplă, azi-noapte nu am putut să dorm din cauza genunchiului. În acest moment, un ochi râde, altul plânge. Jumătate din sufletul meu plânge pentru că nu mă așteptam să plec așa de la Survivor, a doua oară de la Survivor, tot după o accidentare…”, a spus Jorge, pe picior de plecare.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

 Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO, cu o zi în avans

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni