• Emisiuni
  • Survivor România
  • Recompensa a fost adjudecată! De Ziua Femeii, Faimoșii au comunicat cu cele mai importante femei din viețile lor: „Te iubesc din tot sufletul”

Recompensa a fost adjudecată! De Ziua Femeii, Faimoșii au comunicat cu cele mai importante femei din viețile lor: „Te iubesc din tot sufletul”

Emoțiile ating cote maxime pentru tribul Faimoșilor, după ce au câștigat recompensa din această săptămână. Pentru că mâine este Ziua Femeii, Milka le-a răsfățat papilele gustative concurenților din echipa roșie cu pralinele de ciocolată și le-a oferit prima comunicare din acest sezon.

Faimoșii au câștigat prima comunicare din sezonul suprem-Survivor All Stars

Tribul Faimoșilor a adjudecat recompensa din această săptămână. Milka le-a bucurat papilele gustative cu praline din ciocolată fină, însă surprizele nu se opresc aici, concurenții s-au bucurat de o masă copioasă, dar și de comunicare.

Pentru că mâine este 8 Martie, Ziua Femeii, Milka a oferit echipei câștigătoare prima comunicare din sezonul suprem-Survivor All Stars. Fiecare concurent din echipa roșie are dreptul să vorbească cu o femeie specială din viața lui, prin apel vocal.

Ana Progras, emoționată până peste cap, a izbucnit în lacrimi când a auzit vocea mamei sale și i-a spus cel mai sincer „Te iubesc”.

Mama Anei Porgras: Alo!

Ana Porgras: Alo!

Mama Anei Porgras: Ce faci, pui?

Ana Porgras: Nu îmi vine să cred că te aud!

Mama Anei Porgras: Măi, noi suntem bine. La muncă, mama.

Ana Porgras: Am super mari emoții, ma abțin să nu plâng.

Mama Anei Porgras: Mă faci și pe mine, da...

Ana Progras: Eu știu că nu avem o relație așa, să ne spunem „Te iubesc” în fiecare zi, dar vreau să știi că te iubesc din tot sufletul.

De Mărțișor, Ziua Femeii sau în orice alt moment când simți nevoia să îți arăți aprecierea față de o persoană dragă, pralinele Milka sunt un mod potrivit de a adăuga tandrețe gestului tău. Mai mult decât atât, in interiorul cutiei poți scrie mesajul tău din suflet.

 Așadar, când cuvintele nu sunt de ajuns, oferă-i pralinele Milka.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni