• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 7 martie. Un alt Faimos pleacă acasă, iar Daniel Pavel are vești surprinzătoare pentru ambele triburi

Survivor All Stars 2024, 7 martie. Un alt Faimos pleacă acasă, iar Daniel Pavel are vești surprinzătoare pentru ambele triburi

Survivor All Stars 2024, 7 martie. Un alt Faimos pleacă acasă, iar Daniel Pavel are vești surprinzătoare pentru ambele triburi

În ediția de joi, 7 martie 2024, a show-ului Survivor All Stars, condițiile grele îi pun pe membrii triburilor față în față cu unele dintre cele mai mari provocări din viața lor, iar aceștia demonstrează că pot rezista până la capăt. Sezonul suprem merge mai departe și le oferă celor de acasă șansa de a-i descoperi tot mai bine pe cei care continuă în competiție.

”Ne mai lipsește un pic de noroc. O să ne mobilizăm și o să fie din ce în ce mai bine”, a spus Andrei Ciobanu aseară, după ce echipa roșie a pierdut, iar, jocul pentru imunitate, la limită. De cealaltă parte, Ștefania Ștefan a ținut să le reamintească adversarilor în ce punct se află: ”mă bucur că nu pleacă nimeni acasă. E a șaptea ștafetă câștigată”. Tot cu cifre impresionante se poate mândri și TJ Miles, cel care în urma câștigării imunității personale de aseară, a ajuns la trei astfel de victorii.
Cei de acasă au avut parte de o surpriză imensă când Jador a revenit în emisiune pentru o revedere cu Oana Ciocan, iubita lui. ”Am cunoscut-o aicea și să o cer aicea. E femeia mea. Mă însor”, a ținut artistul să spună la finalul întâlnirii încărcate de iubire și dor.

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:27 – 24:09. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.8 puncte de rating și 23.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.8 puncte de audiență și 16.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.4 milioane de români au fost atenți la jocul de imunitate, în timp ce în minutul de aur, de la ora 21:54, aproape 1.8 milioane de români se uitau la PRO TV.

Săptămâna de Survivor All Stars ajunge diseară la final! În ciuda faptului că în ultimele zile au câștigat doar un singur joc, moralul rămâne sus în tribul Faimoșilor. ”Noi am plâns, noi ne-am certat. Ne simțim puternici”, va admite Zanni. Să fie oare momentul în care aceștia își vor reveni și vor încheia săptămâna cu o victorie?
La Consiliu, Daniel Pavel va avea vești surprinzătoare pentru ambele triburi, iar apoi cei din echipa Roșie se vor vedea, din nou, față în față cu emoția nominalizărilor și a duelului eliminatoriu. Pentru cine se va stinge flacăra și se va deschide drumul spre casă?

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni