• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 6 martie 2024 - Imagini de senzație: Ana Porgras e senzuală chiar și când caută cocos! cocos! Cum a apărut după ce a făcut și plajă fără sutien în Dominicană

Survivor All Stars, 6 martie 2024 - Imagini de senzație: Ana Porgras e senzuală chiar și când caută cocos! cocos! Cum a apărut după ce a făcut și plajă fără sutien în Dominicană

Pe 16 ianuarie 2024, Survivor România a dat din nou startul cu un sezon special, care reunit o parte concurenții speciali din toate sezoanele de până acum.

Gallery

​Una din cele mai senzuale apariții e , fără îndoială, Ana Porgras. Aceasta a mai participat în 2021 la Survivor România, unde a făcut furori la jocuri, dar și în jungla din Republica Dominicană. În diferite ipostaze, Ana a arătat că este foarte dezinvoltă și își asumă senzualitatea. De exemplu, în ediția din 6 martie, inclusiv când merge la cules de cocos se lasă filmată în ipostaze cât se poate de sexy. 

Ana Porgras: M-am plimbat prin pădure cu Andrei, cu Ștefi și cu Alex, am mers prin pădure după cocos, am mers să căutăm cocoși mai mari ca să putem să facem niște boluri.

Ana Porgras, în vârstă de 30 de ani, a fost filmată în trecut și în timp ce stătea la plajă, în Republica Dominicană, alături de colega sa de echipă Ștefania Stănilă. La un moment dat, fosta gimnastă a renunțat la sutien și a făcut plajă topless pentru a nu se bronza cu dungi.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA COMPLETĂ ESTE  PE VOYO

FOTO: CAPTURĂ SURVIVOR ALL STARS 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni