• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ce a putut să facă Oana Ciocan în momentul în care a observat că Jador nu mai participă la Survivor All Stars: „Nu mai este, din păcate”

Ce a putut să facă Oana Ciocan în momentul în care a observat că Jador nu mai participă la Survivor All Stars: „Nu mai este, din păcate”

Ce a putut să facă Oana Ciocan în momentul în care a observat că Jador nu mai participă la Survivor All Stars: „Nu mai este, din păcate”

În ediția de marți, 5 martie 2024, Oana Ciocan s-a alăturat competiției Survivor All Stars. Aceasta a avut parte de un șoc în momentul în care a observat că Jador nu se află printre concurenți.

Gallery

​Survivor All Stars este plin de surprize! În ediția difuzată marți, 5 martie 2024, telespectatorii și concurenții au avut parte de un moment neașteptat: două noi concurente și-au făcut debutul în show. Este vorba despre Ana Pal și Oana Ciocan, cele două supraviețuitoare care au demonstrat că întrunesc toate calitățile unor adevărate amazoane. 

După ce Domnul Dan a făcut anunțul și le-a invitat în fața Faimoșilor și Războinicilor, Oana Ciocan a avut o reacție ușor neașteptată. Aceasta, în loc să se bucure că face parte din concurs, s-a uitat împrejur pentru a-l vedea pe iubitul ei, Jador. La momentul intrării în concurs, Războinica nu știa că partenerul ei de viață a fost descalificat din cauza nerespectării regulilor din competiție. 

Domnul Dan a observat că Oana este ușor distrasă, moment în care a întrebat-o: „Cauți ceva anume?”

Oana a răspuns: „Lipsește ceva. Lipsește o pată de culoare! M-ați luat tare din prima, dar trebuie să-mi revin și eu...”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni