• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 5 martie 2024. Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi, după ce a aflat că Jador a fost descalificat din competiție

Survivor All Stars, 5 martie 2024. Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi, după ce a aflat că Jador a fost descalificat din competiție

În momentul în care a aflat că Jador a părăsit competiția, Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi. Coechipierii ei au încercat să îi explice situația și să-i aducă din nou zâmbetul pe buze.

În cursul zilei de astăzi, Oana Ciocan a avut mai multe momente în care a plâns. În primă fază, emoțiile intrării în concurs și-au spus cuvântul, însă pe parcursul zilei colegii ei au simțit că este vorba de ceva mai mult.

Se pare că noua concurentă din echipa Războinicilor avea o legătură profundă cu Jador, iar descalificarea lui a făcut-o să plângă:

„Deși nu ar trebui să fie scuză, efectiv nu am putut să mă concentrez pentru că aveam alte așteptări. Aveam alte așteptări de întâmpinare.. Faptul că Ionuț (Jador) nu a fost aici, m-a destabilizat total. Cu toate astea, eu știu că el își dorește să lupt. O să fie totul bine!”, a spus ea plângând.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA COMPLETĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni