• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 5 martie 2024. Ce au putut să spună Faimoșii despre plecarea lui Jador din competiție. Zanni a dat cărțile pe față: „Abia așteptam să te zdrobesc!”

Survivor All Stars, 5 martie 2024. Ce au putut să spună Faimoșii despre plecarea lui Jador din competiție. Zanni a dat cărțile pe față: „Abia așteptam să te zdrobesc!”

Faimoșii și-au început dimineață cu zâmbetul pe buze! Zanni a fost primul care a dezvăluit că plecarea lui Jador din concurs i-a adus eliberare spirituală și o stare de bine.

Prima zi fără Jador a fost ca o rază de soare pentru unii dintre concurenții de la Survivor All Stars. Atât Zannidache, cât și Ana Porgras și-au arătat fericirea vis-a-vis de plecarea lui Jador din competiție:

„M-am trezit genial! M-am trezit perfect. Nu am vrut să subliniez niște chestii, dar a fost o bucurie atât de mare.. Sunt atât de recunoscător și ușurat...”, a spus Zanni la testimonial.

„Când am văzut ieșirea lui Jador, am fost cel mai dezamăgitor lucru pentru mine.. Mie îmi place de Jador. Nu ne-a spus nimic, nici n-a bătut mâna cu noi. Dacă n-ai respect, diplomație.. poți să pierzi tot”, a spus TJ Miles.

„Mă strivea pe suflet în fiecare zi când nu îi ziceam nimic. Planul meu este să las echipa să se simtă atât de jignită și batjocorită, încât să se ridice echipa și să nu mai fie nevoie să zic eu nimic. Când echipa s-a ridicat în picioare, am plonjat. Abia așteptam să te zdrobesc!”, a adăugat Zannidache.

Ulterior, Faimoșii au început să discute și despre plecarea lui Cătălin Moroșanu:

„Moro a avut cea mai frumoasă ieșire din istorie! E foarte intelectual Moro, foarte deștept. Nici când s-au născut copiii mei n-am avut asemenea emoții”, au spus concurenții.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EMISIUNEA INTEGRALĂ POATE FI VĂZUTĂ PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni