• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 27 februarie 2024. Strategiile încep să ia naștere în echipa Faimoșilor. După ultimele înfrângeri ale echipei, Andrei Ciobanu și Cătălin Zmărăndescu pasează vina când la fete, când la băieți: „Să mai dăm din băieți afară”

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Strategiile încep să ia naștere în echipa Faimoșilor. După ultimele înfrângeri ale echipei, Andrei Ciobanu și Cătălin Zmărăndescu pasează vina când la fete, când la băieți: „Să mai dăm din băieți afară”

Echipa Faimoșilor are parte de un început dificil, după ce a pierdut de mai multe ori în fața Războinicilor. Andrei Ciobanu și Cătălin Zmărăndescu susțin că au găsit verigile slabe: atât fetele, cât și băieții.

Gallery

​Andrei Ciobanu: „La fel cum eram și la Războinici, îmi doresc să stăm cât mai mulți faimoși, să fim o echipă numeroasă, pentru că unde-s mulți, puterea crește, dar cred că, în momentul de față, dacă vom mai pierde o imunitate, ar trebui să ne concentrăm și pe compactarea băieților, să mai dăm din băieți afară. Avem și noi, la băieți, puncte slabe”.

Cătălin Zmărăndescu: „Din păcate, fetele sunt mai slabe decât băieții. În momentul ăsta, fetele sunt mult mai slabe decât băieții. E o variantă în care putem spune că ne gândim să ajungem, din nou, la două fete. Oarecum, să avem un avantaj asupra fetelor lor, dar ce ne facem că nici cele două fete ale noastre, care erau foarte bune, nu mai aduc puncte?”.

Între Zanni și Andrei Ciobanu lucrurile nu sunt prea liniștite, fiecare având câte ceva de împărțit cu celălalt. Dacă Andrei Ciobanu este de părere că Zanni stă liniștit, având simbolul și că asigură pe mai departe un loc atât lui, cât și fetelor, cel vizat susține că fostul Războinic are un comportament duplicitar.

Andrei Ciobanu: „Am întâlnit, în echipa Faimoșilor, oameni care nu țin morțiș să câștige, dar Zanni, care a mai câștigat o dată, sunt 100% sigur că nu i-ar strica să mai câștige încă o dată. Cumva, eu îl văd liniștit, chiar dacă nu aduce puncte, pentru că are simbolul la el și pentru că știe că mai are un as în mânecă”.

Zanni: „Andrei Ciobanu încearcă să ne zică că ce a spus el a fost doar o vorbă, că așa părea din exterior. Acum, a venit la noi, își dea seama cum e, de fapt. El, de fapt, trebuie să lase capul jos. A aruncat cu pietre în noi, acum, e cu noi”.

Andrei Ciobanu: „Am crezut că există o prietenie foarte frumoasă, dar poate fi și o alianță, între Zanni, Ștefi și Ana. Lui îi convine foarte mult să își imunizeze fetele, prietenele lui, ca să le țină în competiție. Clar vor rămâne uniți”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni