• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 27 februarie 2024. Zanni retrăiește momentele dureroase din perioada în care a crescut la orfelinat: „M-a bătut”. Ce dezvăluiri tulburătoare a făcut acesta despre primii ani de viață

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Zanni retrăiește momentele dureroase din perioada în care a crescut la orfelinat: „M-a bătut”. Ce dezvăluiri tulburătoare a făcut acesta despre primii ani de viață

Zanni le-a povestit Faimoșilor despre copilăria grea pe care a avut-o, după ce a fost abandonat de părinții săi, într-un orfelinat. Acesta a vorbit despre unele momente destul de grele, care l-au marcat profund și pe care nu le-a uitat, chiar și după atâta timp.

Gallery

​Zanni și ceilalți copii din centrul de plasament erau deseori pedepsiți în moduri greu de imaginat, fiind nevoiți să îndure chinuri foarte mari. Mai mult decât atât, Faimosul a fost lovit chiar și când nu a făcut nimic greșit.

„Ne era frică să mergem la toaletă, noaptea, de frig. Dacă nu eram cuminți sau orice nu le convenea, ne deschideau geamurile, sa ne fie frig, ca pedeapsă.

Mi s-au mai întâmplat episoade de somnambul, dar nu te gândii că doar până în bucătărie. Nu doar mergeam în somn. Când eram copil, mi se întâmpla somnambulism din ăla grav, masiv, și nu mi le amintesc eu. Mi le-au spus cei din jurul meu și, când am crescut, mi-a spus femeia care m-a crescut.

Ne-am dus într-o excursie, la mare, ne-au cazat la etajul trei și îmi amintesc doar că ne-am băgat la somn, ne-au băgat mai mulți pe cameră și îmi amintesc, tot așa, că m-am trezit noaptea, dar m-am trezit la parter, dar m-am trezit de frig. Eu nu știam la ce etaj ne-a dus. Atunci, aveam nouă ani, crezând că m-au dat ăia afară, că au făcut o glumă.

A doua zi, le-am povestit îngrijitoarelor că m-am trezit la partener. Au crezut că glumesc. Mi-a dat un capac, că așa ne tratau ăia când eram mici, cu bătaie. M-a luat aia, m-a bătut”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni