• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 27 februarie 2024. Andrei Ciobanu consideră plecarea Mariei Lungu un adevărat câștig: „Ți s-a luat o pată de pe suflet”. Concurentul se declară uimit de atitudinea pe care aceasta o adoptase

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Andrei Ciobanu consideră plecarea Mariei Lungu un adevărat câștig: „Ți s-a luat o pată de pe suflet”. Concurentul se declară uimit de atitudinea pe care aceasta o adoptase

Maria Lungu a pierdut duelul împotriva Alexandrei Ciomag, iar eliminarea acesteia din competiția Survivor All Stars reprezintă motiv de bucurie pentru Faimoși.

Gallery

​Andrei Ciobanu și-a exprimat bucuria, după ce Maria Lungu, cea care a venit odată cu el în echipa Faimoșilor, a plecat acasă. Acesta susține că, odată cu venirea ei în echipa adversă, și-a schimbat comportamentul, însă Faimoșii nu s-au lăsat păcăliți de aparențe și au văzut-o așa cum este ea, de fapt.

Andrei Ciobanu: „Să te trezești la Survivor fără Maria Lungu este ca și cum ți s-a luat o pată de pe suflet, de pe inimă. Pentru mine a fost un șoc mare, când am intrat în echipa Faimoșilor, să o văd pe Maria Lungu total diferită, total schimbată, total o altă Mărie.

Nu am vrut să le arăt Faimoșilor Maria pe care am cunoscut-o noi. Am vrut să o lasă să se desfășoare, să fie cum consideră ea de cuviință. Unii dintre Faimoși au văzut care este nivelul ei, de ce face lucrurile astea”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni